Om

Hvorfor hedder smalt smalt?

Smalt betyder ‘emalje’ på tjekkisk

Smalt er en flot, blå farve som nu er en del af smalts logo

Smalt får folk til at tænke på ord som moderne, eksklusivt, niche, retro, bevidste valg, grafisk, let og nyt nordisk. Det passer godt til smalt.

Smalt er en fjollet bogstavleg med Saras initialer S og M og ‘alt’, som i alt hvad Sara godt kan lide

Hvem er smalt?

Smalt er Sara Mølbak Hansen som forelskede sig i Riess’ emaljesager en sommerdag i Berlin. Hjemvendt til København ønskede Sara sig brændende ALLE opbevaringsdåserne på en gang. Men de var ikke at få i Danmark.

Flere år senere – og med en god portion webshop-erfaring fra en økologisk baby- og børnetøjsbutik – besluttede Sara sig for at lave sin helt egen webshop. De første produkter skulle selvfølgelig være Riess’!

Senere er flere kommet til. Fællesnævneren er æstetik, bæredygtighed og kvalitet.

Hvorfor vælge smalt?

Smalt er din garanti for et bedre valg!

Emaljesagerne er produceret Co2-neutralt, er energibesparende i brug og afgiver ingen kemi eller stoffer til maden

Gulvtæpperne i bomuld fra Liv Interior, der er håndvævede, er certificeret Goodweave, hvilket betyder at der ikke er benyttet børnearbejdere i produktionen

Tæpperne i bomuld fra Liv Interior, der også er håndvævede, er lavet på den samme fabrik som gulvtæpperne, men er ikke certificeret Goodweave, fordi den organisation udelukkende certificerer gulvtæpper. Livs direktør, danske Tina Mirza, garanterer dog, at der heller ikke her er brugt børnearbejdere.

Webshoppen er lukket - der er ikke mere på lager. Tak for din interesse og tak for nu!