Handelsbetingelser

Kundeservice

Ring eller skriv blot til Sara fra smalt. Intet spørgsmål er for stort eller småt.

Sara træffes på telefon +45 53571555, på sara@smalt.dk eller via beskedfunktionerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Bestilling
Når du handler hos smalt via webshoppen, skal du angive dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Så kan Sara sende dig din pakke – eller levere den til dig personligt, hvis du bor i nærheden – OG hun kan kontakte dig, hvis der skulle opstå en vanskelighed eller et spørgsmål.

Betaling
Når du bestiller varer hos smalt kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

Betalingskort

Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til Nets.
Du betale med følgende kort: Dankort, VISA, Mastercard.

Bankoverførsel

til Merkur Andelskasse, reg.nr. 8401 Kontonummer 1785643

Levering
Ordrer leveres med Post Danmark til den ønskede leveringsadresse. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer.
Normalt ekspederes din ordre løbet af en til to hverdage. Hertil skal lægges Post Danmarks forsendelsestider.

Smalt påtager sig ansvar for, at varerne kommer frem ubeskadiget. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i din besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til dig.

Fortrydelsesret
Bestillinger hos smalt er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret.

Angiv venligst din fulde navn og /eller ordrenummer i returpakken, så Sara kan finde din betaling i systemet og refundere dit beløb.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb. Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførsel, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings – og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.

Varen skal returneres i originalindpakning. Det er dit ansvar at sørge for, at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor at du gemmer kasse og anden emballage til evt. returforsendelse. Hellere for godt pakket ind end for lidt.

Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter modtagelse af købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Hvis varen er behæftet med en mangel er du berettiget til at kræve omlevering. Det vil sige, at du kan kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, samt at omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for smalt.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen ved at kontakte smalt på sara@smalt.dk.

Såfremt varen skal fremsendes til os er vores postadresse:

smalt.dk

V/ Sara Mølbak Hansen

Sankt Nikolaj Vej 1, 4.tv.

1953 Frederiksberg C

Smalt anbefaler, at varen returneres via Post Danmark og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og dermed fjerne eventuel tvivl om, hvorvidt pakken er blevet udleveret hos modtager. Yderligere gives der også mulighed for at efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Alle produkter der returneres til smalt skal være forsvarligt indpakket. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i at fortrydelsesretten bortfalder.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af smalt.

Fortrolighed

Smalt vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på på smalts webshop bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af to grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug.

Webshoppen er lukket - der er ikke mere på lager. Tak for din interesse og tak for nu!